Ne brati! Učimo se pravljico pripovedovati! Pravljico, ki je za otroka tako zelo pomembna.

Morda zveni nenavadno, da se učimo pripovedovati otroku pravljico, pa vendar – v današnjem času, polnem tehnologije, se moramo spet priučiti pripovedništva.

Te veščine se lahko naučimo! Na kratkem, dve šolski uri dolgem spletnem izobraževanju, boste spoznali načine, kako se lotiti pripovedovanja, da bosta uživala tako vi, kot vaš malček!

Učenje je namenjeno vsem – tako strokovnim sodelavcem, zaposlenim v vzgoji, izobraževanju, zdravstvu (delo z otroki), kot tudi staršem, starim staršem – vsem, ki želijo pripovedovati pravljice. V svetu je “storytelling” že dolgo zelo aktualen.

Tri predavateljice: Dušica Kunaver nas s svojimi učiteljskimi izkušnjami in s poznavanjem naše ljudske dediščine, odpelje v svet pripovedovanja pravljic; mag. Marja Černelič s psihološkega in sociološkega stališča opredeli pomembnost domače pravljice; Katja Škrabar, ki pozna skrivnosti sprostitve telesa in duha, bo predstavila enostavne vaje, s katerimi se tako otrok kot odrasel lahko umiri in bo tako poslušanje pravljic še večji užitek.

Spletno učenje, ki traja dve šolski uri, bo v sredo 1. julija, ob uri, ki si jo lahko sami izberete – v razponu med 10. in 22. uro.

Vašo prijavo za udeležbo nam lahko pošljete na naslov: klubzaupamvase@gmail.com Poslali vam bomo podrobne informacije. Z veseljem pa vam odgovorimo tudi na vaša vprašanja.

Kotizacija 145,00 eur vključuje: 2 šolski uri predavanja, – – knjižico Žabica in štorklja (otrok bo sam ilustrator) – prejmete po pošti takoj po vplačilu kotizacije ter —— enoletno, 1x mesečno prisostvovanje pogovorom s predavateljicamivsak prvi ponedeljek v mesecu med 20. in 21. uro.

Kotizacijo vplačate na TRR SI56 0310 7100 0402 952 – “Osebno in poslovno svetovanje Marja Černelič S.P., Pot v hribec 4, 1231 Ljubljana Črnuče”. Namen: Učim se pripovedovati pravljico.

Prijazno vabljeni.